Durant els últims anys l’hosteleria ha experimentat una renovació constant pujant el nivell notablement, això es pot palpar tant a la cuina com a la sala on la figura del xef i la del summiller es molt més visible i reconeguda.
La Lonja és més que un restaurant de cuina de mercat. La Lonja és en Teo, un gallec que ofereix a Barcelona els millors peixos i mariscs, i l’Hugo, fill d'en Teo, que no només ha après la bona feina del seu pare sinó que, a més, sap de vins.

El vi català és profeta a la seva terra

Posted by
La quota de mercat en volum dels vins amb denominació d'origen (DO) catalana a Catalunya s'ha incrementat en 2,7 punts percentuals, passant del 36,04% el 2017 al 38,74% el 2018.

Decàleg del protocol en el servei del vi

Posted by
Estimar el vi, és una forma d'entendre la vida. És indústria, investigació, història i amor per la terra. El vi és cultura. Per aquestes raons i pel respecte que es mereix cada ampolla, hi ha unes normes internacionals de protocol a l'hora de servir el vi, que convé no saltar-se:

Els millors cellers de l'estat

Posted by
Com a distribuïdors i assessors, considerem imprescindible oferir als nostres clients (bars, restaurants i establiments especialitzats de Barcelona) els millors vins i caves, dins dels diferents segments de preus. Amb aquest criteri escollim els millors cellers de l'estat:
Showing 1 to 5 of 48 (1 Pages)