L'etiquetatge dels vins sempre ha generat molta controvèrsia i la procedència és un dels temes més complexos. Per a normalitzar i marcar estàndards de qualitat, hi ha una sèrie de normes a nivell europeu que regulen l'etiquetatge dels vins segons els sistemes de protecció de les Indicacions Geogràfiques.

Com maridar les tapes

Posted by
Les tapes són el nostre “fast food”, el nostre àpat informal per compartir amb la gent que ens agrada i gaudir de plats diferents i saborosos, però... amb què maridem aquests plats?
El restaurant Fígaro porta gairebé 50 anys servint excel·lents menjars casolans. Com que és un restaurant familiar, actualment el gestiona la segona generació, l'ambient és càlid i proper, fet que afegeix valor no solament als seus plats sinó també al global de l'experiència gastronòmica.

[Test] Ets un expert en vi?

Posted by
Comprova el teu coneixement sobre el vi amb aquestes 10 senzilles preguntes.
El raïm Ull de llebre (també conegut com Tempranillo) és una barreja de les varietats Albillo Mayor i Benedicto. És un raïm de maduració primerenca, és a dir, el període que hi ha entre la floració i la maduració és més curt que el de la resta de raïms.
Showing 1 to 5 of 36 (1 Pages)