6 preguntes sobre vi i les seves respostes

Posted by
El comprador/consumidor de vi és, generalment, un client que espera recomanacions i suggeriments. Per satisfer la seva curiositat i posteriorment el seu paladar, cal tenir alguns coneixements bàsics, més enllà dels clàssics maridatges o el tipus de copa necessària.

Per què es pica o s'avinagra el vi?

Posted by
Unes de les raons per les quals els clients sol·liciten el canvi d'ampolla és perquè el vi està "picat", un dels defectes més fàcilment d’identificar. Per què passa això? Què o qui són els responsables? I el més important: pot evitar-se?

[Infografia] El vi català es beu al món sencer

Posted by
Catalunya té una superfície de vinya de 55.118 hectàrees, amb les que produeix més de 300 milions de litres, mentre que les seves exportacions de vi i most són de 230 milions de litres. És a dir, la xifra total d’exportacions suposa el 75,6% de la producció.
El Musical Cabaret arriba a Barcelona de la mà del Teatre Victòria. Un espectacle que farà passar una bona estona als barcelonins i a tot aquell que vulgui apropar-se a la ciutat comtal, des del 2 d'octubre fins l'11 de febrer de 2018.

Aprenent sobre vi: 8 dades bàsiques sobre el vi

Posted by
El vi és molt més que una moda. És el company perfecte de la gastronomia, un luxe accessible a tothom i una forma d'assaborir la vida.
Showing 1 to 5 of 30 (1 Pages)