Tècniques de venda i promoció del vi

Posted by
El vi és molt més que una moda o tendència del mercat, però també és ben cert que una bona collita, si no va acompanyada d'una bona estratègia de màrqueting i tècniques de venda, no és garantia d’èxit.
Can Mario's és tota una institució per als amants de la cuina mediterrània. Amb dos locals a Badalona ofereix, sense estridències, excel·lents plats elaborats sempre amb la millor matèria primera.
L'etiquetatge dels vins sempre ha generat molta controvèrsia i la procedència és un dels temes més complexos. Per a normalitzar i marcar estàndards de qualitat, hi ha una sèrie de normes a nivell europeu que regulen l'etiquetatge dels vins segons els sistemes de protecció de les Indicacions Geogràfiques.

Com maridar les tapes

Posted by
Les tapes són el nostre “fast food”, el nostre àpat informal per compartir amb la gent que ens agrada i gaudir de plats diferents i saborosos, però... amb què maridem aquests plats?
El restaurant Fígaro porta gairebé 50 anys servint excel·lents menjars casolans. Com que és un restaurant familiar, actualment el gestiona la segona generació, l'ambient és càlid i proper, fet que afegeix valor no solament als seus plats sinó també al global de l'experiència gastronòmica.
Showing 1 to 5 of 38 (1 Pages)