El vi català és profeta a la seva terra

Posted by
La quota de mercat en volum dels vins amb denominació d'origen (DO) catalana a Catalunya s'ha incrementat en 2,7 punts percentuals, passant del 36,04% el 2017 al 38,74% el 2018.

Decàleg del protocol en el servei del vi

Posted by
Estimar el vi, és una forma d'entendre la vida. És indústria, investigació, història i amor per la terra. El vi és cultura. Per aquestes raons i pel respecte que es mereix cada ampolla, hi ha unes normes internacionals de protocol a l'hora de servir el vi, que convé no saltar-se:

Els millors cellers de l'estat

Posted by
Com a distribuïdors i assessors, considerem imprescindible oferir als nostres clients (bars, restaurants i establiments especialitzats de Barcelona) els millors vins i caves, dins dels diferents segments de preus. Amb aquest criteri escollim els millors cellers de l'estat:
Al centre de Barcelona, a l'emblemàtic barri de l'Eixample, trobem un dels seus secrets més ben guardats: Accés Restaurant & Lounge. Un espai únic, on el bon gust i l'elegància es donen la mà, per sorprendre a clients i amants del disseny.
El creixent interès en la gastronomia ha posat en valor la importància del vi en el conjunt de l'experiència gustativa. El maridatge és ara un plaer vertical, que va més enllà d'estrelles Michelin o nombre de forquilles.
Showing 1 to 5 of 46 (1 Pages)