Els millors cellers de l'estat

Posted by
Com a distribuïdors i assessors, considerem imprescindible oferir als nostres clients (bars, restaurants i establiments especialitzats de Barcelona) els millors vins i caves, dins dels diferents segments de preus. Amb aquest criteri escollim els millors cellers de l'estat:
Al centre de Barcelona, a l'emblemàtic barri de l'Eixample, trobem un dels seus secrets més ben guardats: Accés Restaurant & Lounge. Un espai únic, on el bon gust i l'elegància es donen la mà, per sorprendre a clients i amants del disseny.
El creixent interès en la gastronomia ha posat en valor la importància del vi en el conjunt de l'experiència gustativa. El maridatge és ara un plaer vertical, que va més enllà d'estrelles Michelin o nombre de forquilles.
Nadal és temps de tradicions. Entre les més celebrades es troba el clàssic lot que algunes empreses regalen als seus empleats. Una de les opcions a l'alça és regalar vi, que no només és un encert absolut sinó que també és distintiu de bon gust i elegància. A més, millorarà la imatge corporativa de l'empresa i fomentarà el bon ambient de treball.
Josephine és un restaurant informal retro d'aire novaiorquès acollidor i envoltant, en el qual es pot sentir la història i la cultura del país a través de l'entorn, els sabors i la música.
Showing 1 to 5 of 44 (1 Pages)