Esta tienda utiliza cookies y otras tecnologías para que podamos mejorar su experiencia en nuestros sitios. Con el uso de la pagina das tu consentimiento para su uso de cookies.

Rosa que l’amor si posa

Rosa que l’amor si posa

Pensaves què estaves a l’última en la moda del vi?

Doncs coneixeràs l’Excellens Rosé de Marqués de Cáceres, un vi elegant, sofisticat i ple de tendència. El vi rosat està de moda, és evident, un vi generalment produït a França, però també a La Rioja.

Excellens Rosé és New York, és vida, és excepcional. És un vi que no pot evitar fer-nos pensar en la moda vintage i en lo bé que quedaria presentar-lo en un sopar entre amics.

Però, de què tracta aquest vi rosat?

L’Excellens Rosé de Marqués de Cáceres és un vi diferent als vins rosat que coneixem de la marca, tot i que la nostra coneguda garnatxa és la base d’aquesta preciositat té un complement de tempranillo que li dóna aquesta diferencia equilibrada en el paladar.

La seva presentació va ser en el 2014, una nit de festa, però el més curiós és que les ampolles es varen acabar molt ràpidament, per què? Doncs és el teu torn per esbrinar-ho. Posa’t a la moda i gaudeix d’un Excellens Rosé a la teva taula.

Descobreix tota la gamma dels nostres vins de Marqués de Cáceres i no t’arrepentiràs. Consulta la nostra web i el demés ho deixem a les teves mans.

Salut!

4Comentarios

Leave a Reply

* Name:
* E-mail: (Not Published)
   Website: (Site url withhttp://)
* Comment:
Type Code