La Generació Millennial (del 1981 al 1996) està canviant les estratègies de màrqueting de marques i empreses. Una tendència que també ha arribat al sector del vi. Per arribar a ells, cal parlar el seu idioma en tots els canals de producció, distribució i venda del vi. És a dir, cal un acord vertical entre tots els actors implicats: cellers, distribuïdores, hostaleria i comerços minoristes especialitzats.

Els 3 defectes més comuns en el vi

Posted by
Federico Fellini va fer una analogia excel·lent entre el vi i el cinema: "Un bon vi és com una bona pel·lícula: dura un instant i et deixa a la boca un gust de glòria; és nou en cada glop i, com passa amb les pel·lícules, neix i reneix en cadascun que l’ha tastat." Una definició immillorable, que comença deixant clara una qüestió important: "un bon vi", però pot ser que el vi s'hagi espatllat en algun moment de la seva elaboració o emmagatzematge
Els esdeveniments del sector del vi són el punt de trobada perfecte on professionals, aficionats i curiosos coincideixen per gaudir, aprendre i viure el vi.
Durant els últims anys l’hosteleria ha experimentat una renovació constant pujant el nivell notablement, això es pot palpar tant a la cuina com a la sala on la figura del xef i la del summiller es molt més visible i reconeguda.
La Lonja és més que un restaurant de cuina de mercat. La Lonja és en Teo, un gallec que ofereix a Barcelona els millors peixos i mariscs, i l’Hugo, fill d'en Teo, que no només ha après la bona feina del seu pare sinó que, a més, sap de vins.
Showing 1 to 5 of 51 (1 Pages)